Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
SHITAKE DONKO 50 G OKINAWA 1932
SKU:
0025045
8,69 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
1 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Sušeni shiitake gljive poznate po svom bogatom okusu i nutritivnim vrijednostima. Koriste se u pripremi raznih jela, poput juha, variva i umaka, te su cijenjene zbog svojih zdravstvenih koristi, uključujući podršku imunološkom sustavu i smanjenje kolesterola.
Prije upotrebe, namočite sušene gljive u toploj vodi oko 20-30 minuta dok ne omekšaju. Nakon toga, isperite ih, odstranite stabljike i narežite na tanke ploške. Dodajte u jela prema receptu. Namočena tekućina također se može koristiti kao temeljac za juhe ili umake.
alergija na gljive
Sušene shiitake gljive (Lentinula edodes)
Čuvanje: Držite na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Rok trajanja obično je naveden na pakiranju. Napomena: Osobe alergične na gljive trebaju izbjegavati konzumaciju ovog proizvoda.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn