MISO RIŽIN 345 G SA DOZAT.OKINAWA2737

SKU: 0025127

9,49 

U cijenu je uključen PDV (25%)

Nema na zalihi

Fermentirana pasta od soje i smeđe riže s dodatkom morske soli i kulture “koji” koja se koristi u japanskoj kuhinji. “Koji” se priprema od kuhane riže, zrna soje i probiotičke kulture Aspergillus oryzae. Miso Okinawa se proizvodi tradicionalnom japanskom tehnikom višegodišnje fermentacije. Miso s rižom je najblažeg okusa i smatra se “početničkim” misom. Slanog je okusa te je izvrstan za začinjavanje juha (poznata miso juha), variva, namirnica s morskim algama i povrćem te uz razne preljeve. Kod pripremanja juha je važno znati da se miso dodaje na kraju, razmućen u malo vode, kad je povrće već skuhano. Juha ne smije ponovno zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke. Jedna čajna žlica dovoljna je za otprilike 3 dcl juhe.  

Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn