Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Brand

Arkoroyal Dynergie s matičnom mliječi 20 ampula, Arkopharma

SKU: 1001524

Energizirajući kompleks s ginsengom, matičnom mliječi, acerolom i propolisom
ZDRAVLJE IZ PRIRODE
IMUNITET I ENERGIJA
Dodatak prehrani

Zajamčeno bez bojila, konzervansa i alkohola, Arkoroyal® Energizirajući kompleks u pojedinačnim dozama pruža vam 100% prirodnu energiju!

Arkoroyal® Energizirajući kompleks, uz visokokvalitetnu matičnu mliječ, acerolu i propolis, sadrži i ginseng koji stimulira i osnažuje tijelo, pomažući vam da se osjećate manje umorni. Kao 20-dnevna kura, Arkoroyal® Energizirajući kompleks može se koristiti tijekom cijele godine, pogotovo kada osjećate manjak energije.

20 ampula x 10 ml

26,79 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Prva oznaka odgovornog pčelarstva

Arkoroyal® je pionirska linija proizvoda i prva koja je dobila oznaku odgovornog pčelarstva od uglednog neovisnog tijela. Ova certifikacija jamči da je matična mliječ:

  • vrhunske kvalitete,
  • iz okoliša bez onečišćenja koji se redovito pregledava radi kvalitete zraka, vode i tla u rasponu od 20 km² oko košnica,
  • 100 % od pčela hranjenih isključivo iz prirodnih ili organskih izvora.

Oznaka odgovornog pčelarstva u skladu je i s etičkim kodeksom (uvjeti rada, plaće, života) koji se primjenjuje na naše male pčelare partnere.

 Saznajte više o prvoj oznaci odgovornog pčelarstva.

 

Arkoroyal®: ginseng, acerola i proizvodi iz košnice za više energije i koncentracijeMatična Mliječ


Ginseng


Acerola


Propolis

Matična mliječ omogućuje matici 40 puta dulji životni vijek i iznenađujuću razinu produktivnosti. Matična mliječ sadrži visoki udio vode, ali i šećere, proteine, lipide, minerale i vitamine, kao i veliki broj supstanci kao što su masne kiseline 10-HDA (10-hidroksi-decenska kiselina ) i 10-H2DA (10-hidroksi-2-decenska kiselina).

Ginseng (Panax ginseng) je višegodišnja biljka koja pripada rodu Panax obitelji Araliaceae . Ginseng mora rasti najmanje šest godina kako bi korijen postao zreo i razvio sve svoje kvalitete. Zahvaljujući svojim stimulirajućim i osnažujućim svojstvima, ginseng pomaže u smanjenju umora. Taj učinak djeluje na cijelo tijelo. Ginseng također doprinosi ukupnom zdravlju i dobrobiti.

Acerola (Malpighia glabra) raste u suhim šumama Srednje i Južne Amerike. Stablo može doseći visinu od 5 m. Proizvodi crvene bobice koje nalikuju europskim trešnjama. Acerola je jedan od najbogatijih izvora vitamina C u svijetu. Vitamin C pomaže u smanjenju umora i u ispravnom radu imunosnog sustava.

Propolis je poznat po tome što je bogat flavonoidima (obitelj polifenola). Antibakterijska aktivnost propolisa pomaže u održavanju košnice zdravom. Kao takav, propolis je poznat kao „prirodna zaštita” košnice.

  Saznajte više o matičnoj mliječi i drugim supstancama iz košnice.

sastojaka

Voda – med* – fruktoza – matična mliječ – ekstrakt korijena ginsenga (lat. Panax ginseng C.A. Mey.) – koncentrirani sok ploda naranče (lat. Citrus sinensis (L.) Osbeck) – koncentrirani sok bobica acerole (lat. Malpighia glabra L.) – ekstrakt propolisa.

Informacije o prosječnim hranjivim svojstvima

Za 1 pojedinačnu dozu
Ekstrakt propolisa2 125 mg
Ekstrakt korijena ginsenga1 375 mg
Matična mliječ 500 mg
Koncentrat soka od trešnje acerole 200 mg

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn