Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Brand

Bonelin Flex 60 kapsula, Hug Your Life

SKU: 1001240

Inovativan proizvod koji se preporučuje za održavanje normalne funkcije zglobova, hrskavice i kostiju.

25,99 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Proizvod se sastoji od osnovnog građevnog materijala zglobnih struktura glukozomina, MSM-a, koji je ovdje zbog svoje uloge u vezivnom tkivu, koštanim strukturama, zatim patentiranog ekstrakta kurkume Curcumin C3 Complex®-a, koji se odlikuje snažnim protuupalnim djelovanjem, U sastavu je zastupljena i hijaluronska kiselina čija se proizvodnja starenjem organizma smanjuje što dovodi i do smanjenja viskoznosti i pojačanog razrjeđivanja zglobne tekućine.

Važan sastojak Bonelin Flex proizvoda je i Boswelia Serrata, a to je  visokokvalitetni 75%-tni ekstrakt smole Indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) koji doprinosi održavanju normalne pokretljivosti zglobova.

Uz sve to sadrži i Vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju, Vitamin D3 koji doprinosi održavanju normalne funkcije mišića te Mangan koji doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva i održavanju normalnih kostiju. Za dodatnu sinergiju i poboljšanje bioraspoloživosti pridodan je patentirani oblik ekstrakta crnog papra BioPerine.

Ovaj prozivod namijenjen je osobama koje imaju problema sa zglobovima, hrskavicom i kostima, te sportašima koji prekomjerno opterećuju svoje zglobove.

Svi sastojci su prirodnog porijekla što ovaj proizvod čini odličnim izborom i za vegetarijance.

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn