Rasprodano
Kategorija: Novi proizvodi
Biljna zamjena za jaja organska 20g, Agava Karin Lang
SKU:
1125507
1,57 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM
Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!
Zamijenite jaja u svojim pekarskim delicijama uz Agava Karin Lang biljnu zamjenu za jaja .
Agava Karin Lang biljna zamjena za jaja služi kao vezivno sredstvo i stoga se može koristiti za palačinke, vafle, torte, kolače i još mnogo toga.
Pogodna je i za slana jela. Gotovo da nećete primjetiti razliku.
Svi sastojci su iz kontroliranog organskog uzgoja, a mogu ju koristiti i vegani!
Neka vaši kolači budu posebno sočni!
Sastojci:
brašno od slanutka*, bundeva u prahu* (bundeva*, kukuruzni škrob*, suncokretov lecitin*), guar guma*, laneno brašno*, kukuruzni škrob*
*iz kontroliranog organskog uzgoja
Napomena:
Bez glutena.
Bez lupine.
Sadrži prirodno prisutan natrij.
Pogodno za vegane.
Upute za upotrebu:
5 g praha (1 čajna žličica) + 50 ml gazirane vode odgovara zamjeni za 1 jaje.
1 pakiranje odgovara zamjeni za 4 jaja.
1. Pomiješati 200 ml gazirane vode sa 20 g biljne zamjene za jaja (cijelo pakiranje).
2. Dobivenu smjesu pripremati dalje prema receptu kao jaja.
Nije prikladno za pripremu kajgane ili pečenih jaja.
Za kuhanje i pečenje.
Uvjeti čuvanja:
Zaštiti od direktnog sunčevog svjetla i čuvati na suhom.
Najbolje upotrijebiti do/ LOT broj:
Istaknuto na pakiranju.
Proizvođač:
Sonnentracht GmbH, Auf dem Dreieck 1, 28197 Bremen, Njemačka
Na tržište stavlja:
Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvatska
Porijeklo: Njemačka
Nutritivna vrijednost
na 100 g | |
Energija | 1421 kJ / 338 kcal |
Masti | 4,1 g |
od kojih zasićene masne kiseline | 0,7 g |
Ugljikohidrati | 51 g |
od kojih šećeri | 6,6 g |
Vlakna | 21 g |
Bjelančevine | 14 g |
Sol | 0,02 g |
Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)
Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn