Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Vitamin B12 Active 120 kapsula, Natural Elements

SKU: 0001199

B12 u obliku adenozilkobalamina i metilkobalamina za zdravlje živčanog sustava

22,90 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

Adenozilkobalamin i metilkobalamin su jedina dva bioaktivna oblika koenzima vitamina B12 koji našem tijelu zaista trebaju. Sve ostale oblike tijelo mora pretvoriti u jedan ili drugi kako bi postali aktivni i imali izravan utjecaj na zdravlje. Vitamin B12 u ljudskom se organizmu uglavnom nalazi u stanicama iu središnjem živčanom sustavu. Podržava brojne važne enzime u njihovim funkcijama.
Metilkobalamin djeluje u citoplasmi, sudjeluje u aktivaciji folne kiseline i pretvorbi štetnog homocisteina u važnu aminokiselinu metionin. Metionin je izvor S-adenozilmetionina, središnjeg davatelja metilne skupine potrebnog za sintezu mnogih hormona i neurotransmitera.
Adenozilkobalamin je aktivan samo u mitohondrijima, energetskim biljkama našeg tijela. Aktivan je u citratnom ciklusu, važnom metaboličkom ciklusu za proizvodnju energije. Manjak adenozilkobalamina dovodi do oštećenja mijelinskog omotača, što dovodi do degeneracije živaca i smrti neurona.
Utječe na diobu stanica i stvaranje krvi. Važan je za proizvodnju energije u mitohondrijima. Esencijalan je za izgradnju i održavanje staničnih membrana, izgradnju i održavanje mijelinskog omotača, koji štiti živce u središnjem živčanom sustavu i mozgu.
Tijelu su potrebni podjednako i adenozil i metilkobalamin. Natural Elementa nudi idealnu aktivnu tvar kao mješavinu obe koenzimske tvorbe, čime se postiže optimalna iskoristivost.

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn