Kategorije: Biljna vlakna, Brašna, žitarice i mahunarke, Hrana i pića
UMEBOSHI PASTA 150 G OKINAWA 1930
SKU:
0025180
10,49 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Nema na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Umeboshi pasta sa shiso biljem Okinawa je japanski proizvod koji kombinira umeboshi šljive i shiso lišće. Umeboshi šljive poznate su u Japanu kao pomoćnik za reguliranje kiselosti u želucu, dok shiso lišće potječe iz južnog dijela Kine i koristi se u medicini i prehrani od 17. stoljeća. Ova kombinacija stvara začinsku mješavinu koja se može koristiti kao preljev za salate, tjesteninu i druga jela. Pakiranje sadrži 150 g proizvoda.
Upotreba: Umeboshi pasta sa shiso biljem Okinawa koristi se kao začin za obogaćivanje okusa različitih jela. Može se koristiti kao preljev za salate, tjesteninu ili dodati drugim jelima prema želji.
regulacija kiselosti u želucu
Umeboshi šljive 98% (ume šljive, morska sol), shiso ekstrakt 2% (shiso lišće, sol, umeboshi začin). * ekološki uzgoj. Organski. Pogodno za vegane.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Prije upotrebe provjeriti datum najbolje upotrebe otisnut na ambalaži.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn