Kategorije: Hrana i pića, Kuhanje i pečenje, Začini
UMEBOSHI OCAT ZAČIN 500 ML OKINAWA 1937
SKU:
0025294
5,96 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
2 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Umeboshi ocat začin Okinawa je tradicionalni japanski začin napravljen od ume šljiva, poznatih po svojim ljekovitim svojstvima. Ovaj proizvod kombinira ume šljive s lišćem shiso biljke i morskom soli, stvarajući blago slano-kiseli začin koji se koristi za obogaćivanje salata i drugih jela. U orijentalnoj medicini koristi se više od 2000 godina.
Koristi se kao začin salatama i drugim jelima; blagog je i slano-kiselog okusa.
Shiso lišće 56%, ocat ume šljiva (bijeli) 22% (ume šljive 80%, morska sol), morska sol 22%
Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn