Kategorije: Hrana i pića, Kuhanje i pečenje, Začini
UMEBOSHI OCAT ZAČIN 250 ML OKINAWA 5737
SKU:
0025182
3,65 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
1 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Umeboshi ocat je tradicionalni japanski začin dobiven fermentacijom ume šljive, poznate po svom karakterističnom slano-kiselom okusu. Umeboshi je voće koje dozrijeva u lipnju, a porijeklom je iz Azije. U orijentalnoj medicini koristi se više od 2000 godina. Ubrane su isključivo ručno i fermentirane prirodnim putem. Umeboshi ocat se koristi kao začin za salate i druga jela, dodajući im jedinstven okus. (shop.healthmovers.ba)
Umeboshi ocat se koristi kao začin za salate i druga jela, dodajući im jedinstven okus. (shop.healthmovers.ba)
Nije primjenjivo
Shiso lišće 56%, Ume šljive 22% (ume šljive 80%, morska sol), morska sol 22%. (shop.healthmovers.ba)
Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku. (shop.healthmovers.ba)
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn