Kategorije: Hrana i pića, Sušeno voće, Sušeno voće, orašasti plodovi i sjemenke
UMEBOSHI ŠLJIVE BIO 150 G TERRASANA/TZH
SKU:
0025080
12,29 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Nema na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Umeboshi šljive su fermentirane japanske marelice poznate po svom intenzivnom slano-kiselom okusu. Ove šljive imaju dugu tradiciju upotrebe u japanskoj kuhinji, gdje se često koriste za začinjavanje riže, pripremu umaka ili kao dodatak raznim jelima. Osim kulinarske primjene, umeboshi šljive cijenjene su i zbog svojih potencijalnih zdravstvenih blagodati, uključujući podršku probavnom sustavu i jačanje energije.
Umeboshi šljive možete konzumirati na nekoliko načina: kao plod, kao začin u obliku octa ili kao pastu. Mogu se koristiti umjesto soli pri pripremi raznih vrsta žitarica, juha, umaka, mahunarki, a komadiće umeboshi šljive možete dodati pripremljenim juhama i umacima. Također, mogu se dodati u napitke poput zelenog čaja ili pripremiti kao ume-sho-bancha.
proljev, mučnina, umor, probavne smetnje
Ume šljive*, morska sol, shiso lišće*. *Ekološki uzgoj.
Upozorenje: Zbog visokog udjela soli, preporučuje se konzumirati najviše jednu umeboshi šljivu dnevno. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn