Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
UMEBOSHI ŠLJIVE 150 G OKINAWA
SKU:
1025181
11,52 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
2 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Umeboshi šljive su fermentirane šljive japanskog podrijetla, s tradicijom korištenja dužom od nekoliko tisuća godina. Karakterističnog su slanog okusa i često se koriste u japanskoj kuhinji. Sastojci uključuju umeboshi šljive (78,8%), morsku sol (17,7%) i shizo lišće (3,5%). Proizvod je bio certificiran, a zemlja podrijetla je Japan. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Upotreba: Umeboshi šljive koriste se u japanskoj kuhinji, često kao začin ili dodatak jelima. Mogu se koristiti u pripremi riže, salata, umaka ili kao dodatak raznim jelima za obogaćivanje okusa.
visoki krvni tlak, osjetljivost na sol
umeboshi šljive (78,8%), morska sol (17,7%), shizo lišće (3,5%)
Čuvanje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn