Kategorije: Hrana i pića, Kuhanje i pečenje, Začini
TAMARI 250 ML OKINAWA 5736
SKU:
0025674
6,62 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
2 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
TAMARI je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od čiste soje, vode i morske soli. Okinawa Tamari proizveden je u Japanu na tradicionalan način, bez kemijskih dodataka, procesom višemjesečne fermentacije u drvenim bačvama. Nastaje kao nusproizvod pri proizvodnji sojinog misa. Slanog je okusa i može se koristiti kao zamjena za sol u pripremi raznih jela od žitarica i povrća, poput juha, variva, umaka, salata i pirjanog povrća. Daje bogatiji i raznolikiji okus jelima.
Upotrebljava se kao zamjena za sol u pripremi raznih jela od žitarica i povrća, poput juha, variva, umaka, salata i pirjanog povrća. Daje bogatiji i raznolikiji okus jelima.
cijela zrna soje 45,06%, voda, morska sol, destilirani Sochu (voda, riža, sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus oryzae), enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus oryzae
Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku. Može sadržavati pšenicu, kamut, pir i gluten u tragovima. Sadrži 2,6% vol alkohola.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn