Kategorije: Hrana i pića, Kuhanje i pečenje, Pomoć u kuhanju
STARTER KULTURE BIFIDUM JOGURT 1GX10/BV
SKU:
1025199
14,58 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
1 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Starter kulture za jogurt koje omogućuju pripremu domaćeg bifidum jogurta. Idealne su za fermentaciju na mliječnim ili veganskim podlogama poput napitaka od soje ili kokosa. Jedna vrećica (1 g) dovoljna je za 1 litru mlijeka. Neto količina: 10 g (10 vrećica x 1 g). Zemlja podrijetla: Bugarska. Proizvod stavlja na tržište Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. Uvjeti čuvanja: čuvati u hladnjaku na temperaturi 0 – 6°C. Najbolje upotrijebiti do: 24 mjeseca od datuma proizvodnje otisnutom na ambalaži. Pogodno za odrasle i djecu stariju od 1 godine.
Upute za pripremu jogurta:
1. Prokuhati 1 L mlijeka.
2. Ohladiti na temperaturu 37 – 39°C.
3. Dodati 1 vrećicu starter kulture i dobro izmiješati pjenjačom ili mikserom.
4. Ostaviti 10 – 12 sati na temperaturi 37 – 39°C (u termo posudi koja zadržava temperaturu 10 – 12 sati ili u aparatu za jogurt).
5. Spremiti u hladnjak na temperaturu od 2 -6°C.
Napomena: dobiveni jogurt čuvati u hladnjaku i konzumirati unutar 72 sata (2 – 3 dana).
1. Prokuhati 1 L mlijeka.
2. Ohladiti na temperaturu 37 – 39°C.
3. Dodati 1 vrećicu starter kulture i dobro izmiješati pjenjačom ili mikserom.
4. Ostaviti 10 – 12 sati na temperaturi 37 – 39°C (u termo posudi koja zadržava temperaturu 10 – 12 sati ili u aparatu za jogurt).
5. Spremiti u hladnjak na temperaturu od 2 -6°C.
Napomena: dobiveni jogurt čuvati u hladnjaku i konzumirati unutar 72 sata (2 – 3 dana).
Liofilizirane starter kulture za pripremu jogurta (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium ssp.).
Napomena:
Dobiveni jogurt čuvati u hladnjaku i konzumirati unutar 72 sata (2 – 3 dana).
Pogodno za odrasle i djecu stariju od 1 godine.
Dobiveni jogurt čuvati u hladnjaku i konzumirati unutar 72 sata (2 – 3 dana).
Pogodno za odrasle i djecu stariju od 1 godine.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn