Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
SHOYU 500 ML OKINAWA 1916
SKU:
0025154
8,93 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
2 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Shoyu je tradicionalni japanski umak od soje i pšenice, poznat po svom slanom okusu. Okinawa Shoyu proizveden je u Japanu tradicionalnim metodama, bez kemijskih dodataka. Koristi se u pripremi juha, variva, umaka, salata i povrća, te kao zamjena za sol, obogaćujući jela bogatijim i raznovrsnijim okusom.
Shoyu se koristi kao začin u raznim jelima, poput juha, variva, umaka, salata i povrća. Može se koristiti kao zamjena za sol, obogaćujući jela bogatijim i raznovrsnijim okusom.
suha koža, suha kosa, nedostatak sjaja, oštećena koža, nedostatak hidratacije, mat kosa, oštećeni vrhovi kose
Voda, cijele soje 18,8%, pšenica 15,43%, morska sol, enzim iz kvasca Aspergillus Oryzae. *organsko uzgojeno. Može sadržavati tragove KAMUT, SPELTA i GLUTEN. Sadrži 2,24% alkohola.
Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku. Može sadržavati tragove KAMUT-a, SPELTA-e i GLUTENA. Sadrži 2,24% alkohola.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn