Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
SHOYU 250 ML OKINAWA 5735
SKU:
0025153
4,96 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
3 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Shoyu Okinawa je tradicionalni japanski umak od soje i pšenice, poznat po svom slanom okusu. Proizveden u Japanu na tradicionalan način, bez kemijskih dodataka, ovaj umak se koristi za začinjavanje raznih jela poput juha, variva, umaka, salata i pirjanog povrća. Može se koristiti kao zamjena za sol, obogaćujući okus jela i pružajući bogatiji i raznolikiji okus.
Koristiti u pripremi juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.
Voda, cijela zrna soje 18,8%, pšenica 15,43%, morska sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae. *Ekološki uzgoj. Može sadržavati kamut, pir i gluten u tragovima. Sadrži 2,24% vol alkohola.
Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn