Kategorija:

Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

PROIMUNAL DEFENCE M.M. 1 G 20AMP/APIMEL

SKU: 1101067

28,74 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

Pripremite svoju obranu za sezonske promjene

Jednostavne ampule za piće koje kombiniraju matičnu mliječ, propolis, kolostrum, reishi, shiitake i vitamin B6.

Apimel Proimunal Defens je dodatak prehrani za sezonske promjene kod oslabljenog imuniteta i kombinira vitamin B6, matičnu mliječ, propolis, kolostrum, reishi i shiitake u prikladnim bočicama za piće.

Sastojci u Apimel Proimunal Defens osiguravaju dobru ravnotežu između imunološke funkcije i energije:

Vitamin B6 je vitamin topiv u vodi koji doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i umora (EFSA)

Kolostrum (minimalni sadržaj imunoglobulina: 20%) u Apimel Proimunal Defens daje 1000 mg tekućeg kolostruma kroz izvor od 200 mg kolostruma u prahu.

Matična mliječ, hrana je matice i karakterizirana je odnosom nezasićenih masnih kiselina koje sudjeluju u metabolizmu stvaranja energije, naglašavajući 10-hidroksi-2-decensku kiselinu (10-HDA).

Reishi (suhi ekstrakt 12: 1) i Shiitake (suhi ekstrakt 8: 1) odlikuju se sadržajem β-glukana. Ganoderma lucidum (Reishi) korisna je za doprinos prirodnoj obrani tijela .

Pročišćeni propolis (ekvivalent 100 mg sirovog propolisa) u kojem se, pomoću zaštićene tehnologije, uklanjaju neaktivne tvari poput voska i jamči minimalni sadržaj flavonoida od 10% izražen kao galangin.

Apimel Proimunal Defens  preporučuje se cijeloj obitelji da se suoči sa sezonskim promjenama, što pogoduje ravnoteži između energije i imuniteta. Njegov format u ampuli  za piće čini ga idealnim proizvodom za prikladan, jednostavan i brz unos.

Pakiranje: 20 ampula

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn