Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Prenatal Multivitamin kompleks 100 kapsula, Terranova

SKU: 1101353

Prenatalni multivitaminski kompleks s odabranim biljem za dodatnu podršku zdravlju mame i bebe

41,68 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

Prenatalni multivitaminski kompleks sadrži samo aktivni oblik folata (L-metilfolat), a zajedno s još 21 važnih vitamina, minerala, masti (DHK) i korisnim biljkama, u optimalnim dozama čini cjeloviti dodatak u svim tromjesečjima i tijekom dojenja.

Prenatalni multivitaminski kompleks sadrži 22 hranjiva sastojka, a također se ističu vitamin D3 iz algi, aktivni oblik B12 (metilkobalamin), željezo u obliku bisglicinata, koji ne uzrokuje probavne probleme, i aktivni oblik folne kiseline (l-metilfolat).

Aktivni oblik folne kiseline (l-metilfolat) se može odmah upotrijebiti, a pogodan je i za 50% žena s poremećajem u metabolizmu folne kiseline u folat ili sa smanjenom aktivnošću enzima MTHFR.

Biljna mješavina koja podupire mineralnu bazu vitamina sastoji se od samo provjereno sigurnih biljaka. Riznicu antioksidansa daju liofilizirane jagode: kupine i borovnice. Sok od cikle tonik je za krv. Listovi cikle, kelj i špinat izuzetan su prirodni izvor važnih folata i drugih vitamina i minerala za dobrobit tijela u razdoblju povećanih potreba. Rižine mekinje – vanjska ljuska zrna riže, vrhunska su super hrana. Opskrbljuju željezom, magnezijem, vitaminima B6 i B5 (pantotenska kiselina), rijetkim, ali važnim mineralom za kostur, manganom i fosforom te masnim kiselinama.

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn