Kategorija:

Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Osteobel 60 kapsula, Jadrankina formula

SKU: 1001736

24,69 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

U zrelim ste godinama i često u pokretu? U potrazi ste za kvalitetnim prirodnim proizvodom ili dodatkom prehrani koji će osnažiti vaše kosti i učiniti ih otpornima na stres i izazove svakodnevnog života? Iz našeg web izloga za vas izdvajamo odličnog saveznika protiv osteoporoze – proizvod Osteobel!

Osteobel djeluje tako da potiče stvaranje vezivnog tkiva i kolagena, a sadrži idealnu kombinaciju minerala i vitamina (u optimalnim dozama). Ti su sastojci prijeko potrebni za stvaranje kolagena, jačanje vezivnog tkiva, pravilnu mineralizaciju kostiju te za očuvanje zdravlja i normalnih funkcija cijelog vašeg koštano-zglobnog sustava.

Što sve sadrži Osteobel: 

  • kalcij (prah morskih koralja koji prirodno sadrži kalcij 34%)
  • vitamin C (L-askorbinska kiselina)
  • vitamin D3 (kolekalciferol)
  • cink (glukonat)
  • bakar (glukonat)
  • mangan (glukonat)

Kalcij – za čvrste i snažne kosti

Kalcij je najzastupljeniji mineral u vašem tijelu koji vašim kostima i zglobovima daje strukturu, snagu i čvrstoću. Potreban je i za propusnost stanične membrane, za pokretanje i kontrakciju mišića, za zgrušavanje krvi, kao i za funkcije živčanog sustava.

Koraljni prah što ga sadrži proizvod Osteobel sadrži poseban oblik kalcija – kalcijev karbonat. Budući da je ioniziran, poboljšava resorpciju, ne otežava probavu i ne kalcificira se u bubrezima i krvožilnom sustavu.

Fosilizirani koralji su ekološki sigurni, a osim kalcija sadrže i minerale u tragovima. Budući da se kalcij često teško apsorbira u organizmu, važno ga je kombinirati s ovim vitaminima i mineralima koji povećavaju njegovu iskoristivost.

Vitamin D3 – za bolju iskoristivost kalcija

U kombinaciji s kalcijem, vitamin D3 dodatno čuva zdravlje vaših kostiju i mišića te pridonosi njihovoj zdravoj gustoći. Ovaj vitamin regulira koncentraciju kalcija (i fosfora) u krvi te tako osigurava normalnu mineralizaciju zuba i kostiju.

Usto, ima važnu ulogu u apsorpciji kalcija iz probavnog sustava u krv te poboljšava njegovu iskoristivost u vašem organizmu.

Vitamin C – za stvaranje kolagena

Ovaj vitamin, poznat i kao L-askorbinska kiselina, bitan je antioksidans koji pomaže stvaranju kolagena, najzastupljenijeg proteina u ljudskom tijelu koji je ključan za zdravlje zubi, kostiju, hrskavice i krvnih žila. Također, pridonosi dobroj iskoristivosti kalcija u vašem organizmu.

Cink – za gustoću kostiju

Ovaj mineral ima važnu ulogu u očuvanju gustoće kostiju, sudjeluje u procesu sinteze kolagena te čuva zdravlje vaših kostiju, kože, kose i noktiju.

U Osteobelu cink se nalazi u obliku glukonata, što znači da ima znatno bolju iskoristivost u ljudskom organizmu.

Bakar – za stvaranje kolagena  

Ovaj mineral također je važan za stvaranje kolagena te pridonosi održavanju zdravlja vezivnog tkiva. Kao i cink, i on se u proizvodu nalazi u obliku glukonata.

Mangan – za snažno vezivno tkivo

Mineral mangan igra važnu ulogu u stvaranju vezivnog tkiva te pridonosi stvaranju enzima za izgradnju zdravih i snažnih kostiju. Također, potiče apsorpciju kalcija, a i sam je dobro iskoristiv jer dolazi u obliku glukonata.

Preporučena dnevna doza: 2 kapsule uz obrok

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn