Kategorija:

Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Tamjanovac arapski eterično ulje 5ml, Oshadhi

SKU: 0008037

11,90 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

Ovo je čisto certificirano organsko eterično ulje terapeutske kvalitete iz Somalije, a dobiva se iz smole.

Eterično ulje tamjana (organsko) je zadivljujući eliksir dobiven iz smole cijenjenog stabla Boswellia. Uronite u čistu esenciju ovog certificiranog organskog eteričnog ulja tamjana, uzgojenog uz brižljivu brigu i poštovanje prema okolišu.

Naše (organsko) ulje tamjana potječe iz smole stabla Boswellia, ono utjelovljuje drevnu mudrost i prirodnu čistoću svete botanike.

Kroz delikatan proces destilacije, naše eterično ulje tamjana hvata pravu bit smole, što rezultira vrhunskim proizvodom koji besprijekorno spaja tradiciju i modernu organsku praksu.

Istražite bogatu tapiseriju stabla Boswellia, povijesno cijenjenog zbog svoje tradicionalne upotrebe. Eterično ulje tamjana je stoljećima sveto u duhovnim i obrednim ritualima. Njegova zemljana i drvenasta aroma cijenjena je zbog promicanja osjećaja mira, uzdizanja meditacijskih praksi i njegovanja veze s božanskim.

Prihvatite slavne tradicije povezane s tamjanom kroz naše (organsko) eterično ulje tamjana. Uzdignite svoja osjetila i uronite u proizvod koji odaje počast drevnim praksama i sadrži čistu, organsku esenciju ovog svetog stabla koje nosi smolu.

Povijest:  U starom Egiptu tamjan je bio poznat kao “tvar koja može izazvati božansko stanje”. Otkrivena je u grobnici egipatskog kralja Tutankamona, koji je preminuo prije oko 3330 godina. Tijekom tog doba, tamjan se koristio za pomoć u vođenju duše natrag u više dimenzije. Rimsko Carstvo također je visoko cijenilo svetu smolu, koja se naziva Olibanum. Gotovo svako kućanstvo imalo je zdjelu tamjana za zaštitu od zla, slavljenje bogova i otklanjanje neugodnih mirisa.

Hipokrat, poznati liječnik antičke Grčke, koristio je tamjan za liječenje rana, želučanih i probavnih problema te bolesti dišnog sustava. U indijskoj ajurvedskoj tradiciji tamjan se koristi više od 5000 godina, a ponovno ga je otkrio kao ajurvedski lijek, posebno Maharishi Mahesh Yogi.

Štoviše, tri mudraca s Istoka, koji su posjetili novorođenog Isusa, donijeli su tamjan kao jedan od svojih darova. Za kršćansku crkvu, tamjan i dalje simbolizira molitvu koja se uzdiže Bogu, klanjanje i pročišćenje.

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn