Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Nigella med sa crnim kimom 250g, Matičnjak

SKU: 1101259

Funkcionalni med sa sjemenkama crnog kima za liječenje hiposenzibilizacijom

10,22 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

Nigella je funkcionalni med koji uz sjemenke crnog kima sadrži i cvjetni prah koji pčele prikupe tijekom prašne sezone, te ekstrakte ljekovitog bilja.

Nigella funkcionalni med sadrži najčešće alergene (pelud ambrozije, lijeske i breze, johe, topole, trave i korova). Liječenje hiposenzibilizacijom u praksi se preporučuje u slučajevima kada postoji alergija na jedan ili manji broj alergena, jer upravo alergeni u malim dozama  vrše hiposenzibilizaciju organizma (1.). Hiposenzibilizacija je postupak koji se najčešće preporučuje kod alergija na grinje, peludi trave, korova i stabala. Smatra se da oni  uče naše tijelo da je cvjetni prah kao alergen izvrsna hrana i da ono više nema potrebu na njega tako burno i neadekvatno reagirati (1.)

Dokazana su brojna i vrijedna nutritivna svojstva sjemenki, a bilje u medu je na sigurnom, zaštićeno od oksidacije te traje dulje i ne gubi blagotvorna svojstva. Potpuno prirodan proizvod, čvrste teksture za razliku od klasičnih medova, jednostavan i brz zalogaj, visoke nutritivne vrijednosti i s vrlo konkretnim i mjerljivim djelovanjem.

1. https://www.cybermed.hr/clanci/imunoterapija_ili_hiposenzibilizacija

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn