Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
MISO SOJIN 400 G OKINAWA 1919
SKU:
0025708
9,88 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
1 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Miso Sojin Okinawa je fermentirana pasta od soje koja se koristi u japanskoj kuhinji. Sadrži cijela zrna soje, vodu, sol, prženo ječmeno brašno i enzim Aspergillus oryzae. Miso je poznat po svom slanom i intenzivnom okusu te se često koristi za pripremu juha, variva, namirnica s morskim algama i povrćem, kao i raznih preljeva. Preporučuje se dodavati na kraju pripreme jela, razmućen u malo vode, kako bi se očuvali njegovi vrijedni sastojci. Jedna čajna žlica dovoljna je za otprilike 3 dcl juhe.
Dodajte miso na kraju pripreme jela, razmućen u malo vode, kako biste očuvali njegove vrijedne sastojke. Jedna čajna žlica dovoljna je za otprilike 3 dcl juhe.
cijela zrna soje 58,41 %, voda 29,92 %, sol 10,78 %, prženo ječmeno brašno 0,8 %, enzim Aspergillus oryzae < 0,01 %
Čuvajte miso na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držite u hladnjaku.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn