Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
MISO RIŽIN 400 G OKINAWA 1921
SKU:
0025128
9,49 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
3 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Fermentirana pasta od soje i smeđe riže s dodatkom morske soli i kulture “koji” koja se koristi u japanskoj kuhinji. “Koji” se priprema od kuhane riže, zrna soje i probiotičke kulture Aspergillus oryzae. Miso Okinawa se proizvodi tradicionalnom japanskom tehnikom višegodišnje fermentacije. Miso s rižom je najblažeg okusa i smatra se “početničkim” misom. Slanog je okusa te je izvrstan za začinjavanje juha (poznata miso juha), variva, namirnica s morskim algama i povrćem te uz razne preljeve. Kod pripremanja juha je važno znati da se miso dodaje na kraju, razmućen u malo vode, kad je povrće već skuhano. Juha ne smije ponovno zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke. Jedna čajna žlica dovoljna je za otprilike 3 dcl juhe.
Dodajte miso na kraju pripreme juhe, razmućen u malo vode, kada je povrće već skuhano. Juha ne smije ponovno zakipjeti kako bi se sačuvali vrijedni sastojci miso paste. Jedna čajna žlica dovoljna je za otprilike 3 dcl juhe.
suha koža, suha kosa, nedostatak sjaja, oštećena koža, nedostatak hidratacije, mat kosa, oštećeni vrhovi kose
cijela zrna SOJE 42,5 %, smeđa riža 31,4 %, morska sol 19,1 %, voda 6,9 %, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae < 0,03 %. *ekološki uzgoj. Može sadržavati SEZAM i GLUTEN u tragovima.
Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn