Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
MISO RIŽIN OKINAWA NEPASTERIZIR.400 G
SKU:
0025821
9,25 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Nema na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Fermentirana pasta od soje i smeđe riže s dodatkom morske soli i kulture “koji”. Tradicionalno se koristi u japanskoj kuhinji za pripremu juha, variva, marinada i umaka. Nepasterizirani miso sadrži više enzima i probiotičkih kultura, što doprinosi zdravlju probavnog sustava.
Dodati miso na kraju pripreme juhe, razmućen u malo vode, kada je povrće već skuhano. Ne dopustiti ponovno kuhanje kako bi se sačuvali vrijedni sastojci. Jedna čajna žlica dovoljna je za otprilike 3 dcl juhe.
alergija na soju, alergija na gluten, alergija na sezam
Soja (40,9%), smeđa riža (35,2%), morska sol (18,2%), voda (5,7%), enzim iz kvasca Aspergillus oryzae (0,03%).
Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku. Provjeriti datum isteka na ambalaži prije konzumacije.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn