Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
MISO RIŽIN NEPASTERIZ. 400G OKINAWA 3772
SKU:
0025453
11,63 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
1 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Miso rižin nepasteriziran Okinawa je fermentirana pasta od soje i smeđe riže, obogaćena morskom soli i probiotičkom kulturom Aspergillus oryzae. Tradicionalno se koristi u japanskoj kuhinji za pripremu juha, variva, marinada i umaka. Nepasterizirani miso zadržava više enzima i korisnih bakterija, što doprinosi boljoj probavi i zdravlju crijeva. Miso Okinawa ima blaži okus, što ga čini pogodnim za početnike u konzumaciji miso proizvoda.
Način primjene: Miso se najčešće koristi za pripremu miso juhe. Za pripremu juhe, razmutite jednu čajnu žlicu miso paste u oko 3 dcl tople (ne kipuće) vode. Dodajte povrće po izboru i kuhajte dok ne omekša. Miso dodajte na kraju kuhanja, razmućen u malo juhe, i ne dopustite da ponovno zakipi kako biste sačuvali hranjive tvari. Miso se također može koristiti za mariniranje povrća, pripremu umaka ili kao dodatak varivima.
probavne smetnje, nedostatak probiotika, slab imunitet
Soja* 40,9%, smeđa riža* 35,2%, morska sol 18,2%, voda 5,7%, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus oryzae <0,03%. *ekološki uzgoj. Može sadržavati sezam u tragovima.
Upozorenja: Miso je fermentirani proizvod koji može sadržavati tragove alkohola. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku i potrošiti unutar 6 mjeseci. Moguće je da se na površini pojave bezopasni bijeli kvasci; oni se mogu ukloniti, a proizvod je i dalje siguran za konzumaciju. Prije upotrebe provjerite datum isteka roka trajanja na pakiranju.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn