Kategorija:

Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Miso pasta bijela organska 500g, Hikari

SKU: 1125616

9,27 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

Za dašak azijskih aroma u vašoj kuhinji isprobajte neodoljivu  Hikari miso pastu!

Miso pasta je fermentirani proizvod dobiven iz soje, soli i posebne culture “koji”. Višemjesečni process fermentacije može trajati od nekoliko mjeseci do godine dana, a duljina fermentacije utjecat će na boju paste i njezin okus.

Hikari miso pasta je svijetla pasta dobivena iz sirovine organskog uzgoja. Kraći process fermentacije uzrok je svjetlije boje paste te njezinog blagog okusa.

Zahvaljujući blagom slankastom okusu Hikari pasta lakše se uklapa u različitih jela. Bilo do pripremate dressing za salatu, razne umake, namaze ili slavnu miso juhu. Prilikom korištenja miso paste u toplim jelima važno je samo da pastu dodajete pri kraju kuhanja kako bi pozitivna svojstva paste ostala sačuvana u konačnom jelu.

Pripremite neodoljiva jela za svoje najbližnjima i zavijte ih u neodoljiv okus azijske kuhinje uz dodatak Hikari miso paste!

Sastojci:

Voda, soja 28 %*, riža*, sol, kvasac, Koji kulture
*iz organskog uzgoja

Uvjeti čuvanja:

Čuvati na suhom i hladnom mjestu, dalje od izvora sunčeve svjetlosti.

Najbolje upotrijebiti do/LOT broj:

Istaknuto na pakiranju.

Proizvođač:

HIKARI MISO Co., Ltd. 4848-1 SHIMOSUWA, SUWA-GUN, NAGANO 393-0041, Japan

Stavlja na tržište:

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, 10000 Zagreb, Hrvatska

Porijeklo: Japan

Nutritivna vrijednost

na 100 g
Energetska vrijednost 791 kJ / 189 kcal
Masti 6,2 g
od kojih zasićene masne kiseline 1,0 g
Ugljikohidrati 18,0 g
od kojih šećeri 13,6 g
Bjelančevine 10,3 g
Soli 11,5 g

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn