Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
MISO JEČMENI 400 G OKINAWA 1920
SKU:
0025124
9,02 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
3 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Miso ječmeni Okinawa je fermentirana pasta od soje i ječma, obogaćena morskom soli i kulturom “koji” (Aspergillus oryzae), koja se koristi u japanskoj kuhinji. Ova pasta je bogata bjelančevinama i vlaknima, te pruža umami okus jelima. Miso ječmeni Okinawa dolazi u pakiranju od 400 g i proizveden je u Japanu.
Upotreba: Miso ječmeni Okinawa koristi se za pripremu juha, umaka, marinada ili kao dodatak jelima za poboljšanje okusa. Prije upotrebe preporučuje se razrijediti s vodom ili drugim tekućinama, ovisno o receptu.
cijela zrna soje* 37,2 %, ječam* 30,9 %, voda 16,4 %, morska sol 15,5 %, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus oryzae <0,01 %. *ekološki uzgoj. Može sadržavati SEZAM, PŠENICU, KAMUT i PIR u tragovima.
Upozorenja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku. Proizvod može sadržavati tragove sezama, pšenice, kamuta i pira, pa osobe s alergijama na ove sastojke trebaju biti oprezne pri konzumaciji.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn