Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
MISO JEČMENI 345G DOZAT.OKINAWA 2736
SKU:
0025123
9,49 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Nema na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Fermentirana pasta od soje i ječma, obogaćena morskom soli i kulturom “koji”. Tradicionalno se koristi u japanskoj kuhinji za pripremu juha, variva, namirnica s morskim algama i povrćem te raznih prelijeva.
Priprema juhe: Jednu čajnu žlicu misa (oko 5 g) razmutite u 2 dl tople ili hladne vode. Dodajte povrće po želji i kuhajte dok ne omekša. Miso dodajte na kraju, razmućen u malo vode, i ne dopustite da juha ponovno zakipi kako bi se očuvali svi vrijedni sastojci.
Umor, nedostatak energije, slab imunitet, probavne smetnje, nedostatak proteina, nedostatak vitamina B12, nedostatak minerala.
Cijela zrna soje 37,2%, ječam 30,9%, voda 16,4%, morska sol 15,5%, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus oryzae <0,01%.
Upozorenja: Miso je slanog okusa; osobe na dijeti s niskim unosom soli trebaju obratiti pažnju na unos. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn