Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Brand

Mikroflora kompleks 50 kapsula, Terranova

SKU: 1101017

27,49 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Za svoj probiotički kompleks s prebioticima, Terranova koristi isključivo sojeve Rosella i CHr Hansena, dva najpoznatija svjetska dobavljača. Sojevi rastu na biljnim kulturama, zbog čega su pogodni za vegane i vegetarijance, ali i za osobe s laktoznom intolerancijom.

Raznolikost i širok spektar aktivnosti:

u svakoj je kapsuli pet različitih sojeva:

‣ Lactobacillus plantarum

‣ Lactobacillus casei = mijenja rad crijevne flore i regulira imunološki sustav.

‣ Lactobacillus rhamnosus = može regulirati crijevnu floru jer se prilijepi za štetne bakterije E. coli koje uzrokuju proljev.

‣ Lactobacillus acidophilus = ublažava simptome intolerancije na laktozu i jača imunološki sustav.

‣ Bifidobacterium lactis = kod odraslih jača imunološki odgovor nakon cijepljenja, poboljšava izlučivanje stolice kod starijih osoba, obnavlja crijevnu mikrobiotu nakon terapije antibioticima, smanjuje želučane probleme na putovanjima, smanjuje rizik od proljeva od rotavirusne infekcije i respiratorne infekcije.

Doziranje: 3,5 milijardi organizama po kapsuli.

Vijabilnost: želučana kiselina ili žučne soli ne oštećuju sojeve, zbog čega do crijeva dopiru živi sojevi. Sigurnost: na dodanim sojevima Rosell izvedena su mnoga znanstvena i klinička ispitivanja.

Učinkovitost: Probiotički kompleks s prebioticima, pored živih sojeva bakterija, sadrži i kompleks Magnifood iz fruktoligosaharida.

Osjetljive promjene u ravnoteži između bakterijskih zajednica (disbioza) povezane su s nizom problema koji se mogu manifestirati kao: probavni poremećaji, slab imunitet, malaksalost, a kod žena i kao poremećena vaginalna flora. Simbiotska formulacija, koja sadrži čak 5 različitih, sigurnih i dobro istraženih bakterija zajedno s topljivim vlaknima, omogućuje dobro vezivanje na crijevnu sluznicu, konkurentno izlučivanje patogenih bakterija i jačanje ili učinkovito uspostavljanje crijevne mikrobiote.

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn