Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Brand

Maca Crna u prahu organska 250g, Nutrigold

SKU: 1001327

Crna maca – superfood koji doprinosi svakodnevnoj energiji i reproduktivnom zdravlju

10,75 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Maca je najproslavljenija po svom djelovanju i prva najtraženija adaptogena biljka iz skupine superfood-a.
Poznatija pod nazivom „ginseng s Anda“, super hrana drevnih Inka se u njihovo vrijeme koristila kao eliksir koji revitalizira cijelo tijelo, vraća energiju i hormonski balans. Najviše su je konzumirali ratnici prije bitke kako bi im dala energiju i izdržljivost. Kada su ih Europljani pokorili, zabranili su korištenje maca praha kako bi zaštitili žene od povećanog libida ratnika. Puna je vitamina i minerala, enzima i aminokiselina – sadrži vitamine B1, B2, B12, C i E, dosta kalcija, cinka, željeza, magnezija i fosfora. Bogat sastav joj osigurava antioksidativno djelovanje, bitno za zdravlje svake stanice u našem tijelu.
Maca doprinosi zdravlju reproduktivnog sustava te potpomaže u reguliranju hormonske aktivnosti na prirodan način.
Crna maca je najrjeđa i smatra se najpotentnijom po djelovanju. Sportaši diljem svijeta je uključujući u svoj nutritivni program kako bi doprinijela porastu performansa, samoj snazi i izdržljivosti.
Danas svi žele iskusiti dobrobiti ove biljke, od žena u reproduktivnoj dobi, predmenopauznom i menopauznom razdoblju, do sportaša koji se nadaju vitalnosti i energiji Aztečkih ratnika.

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn