Kategorija:

Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Arkoroyal Matična mliječ za djecu organska 500mg 10 ampula, Arkopharma

SKU: 1101189

Arkoroyal® Junior BIO Matična mliječ 500 mg u pojedinačnim dozama sadržava organski med i blago prirode – organsku matičnu mliječ vrhunske kvalitete. Zajamčeno je bez umjetnih bojila, konzervansa i alkohola, ugodnog prirodnog okusa jagode.

Za djecu od 3. godine života.

20 plastičnih ampula x 15 ml

19,59 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

Prva oznaka odgovornog pčelarstva

Arkoroyal® je prva matična mliječ koja je dobila oznaku odgovornog pčelarstva od strane uglednog neovisnog tijela. Ova certifikacija jamči da je matična mliječ:

  • vrhunske kvalitete,
  • iz okoliša bez onečišćenja koji se redovito pregledava radi kvalitete zraka, vode i tla u rasponu od 20 km² oko košnica,
  • 100 % od pčela hranjenih isključivo iz prirodnih ili organskih izvora.

Oznaka odgovornog pčelarstva u skladu je i s etičkim kodeksom (uvjeti rada, plaće, života) koji se primjenjuje na naše male pčelare-partnere.

 Saznajte više o prvoj oznaci odgovornog pčelarstva.

 

Arkoroyal®: pojedinačne doze obnavljajuće matične mliječi i meda!

Matična mliječ je hrana ličinki pčela u prvih nekoliko dana života, a jedne od njih – pčele matice tokom cijelog njezinog života. Ta iznimna supstanca omogućuje matici 40 puta dulji životni vijek i iznenađujuću razinu plodnosti. Matična mliječ sadrži visoki udio vode, ali i složene ugljikohidrateproteine i aminokiseline, lipide, minerale, oligoelemente i vitamine D, A, C te B kompleksa, kao i veliki broj jedinstvenih supstanci kao što su 10-HDA i 10-H2DA nezasićene masne kiseline, peptid rojalizin s antibakterijskim djelovanjem te protein apalbumin-1 s imunostimulativnim djelovanjem.

Med je složena tvar sastavljena od više od 180 elemenata. Uglavnom se sastoji od šećera, od kojih su najvažniji fruktoza (38 %) i glukoza (31 %), dva jednostavna šećera koja ne zahtijevaju probavljanje prije apsorpcije, a tijelo ih lako i izravno asimilira. Osim toga, postoji niz manjih sastojaka, uključujući fenolne kiseline i flavonoide, enzime glukoza-oksidazu i katalazu, askorbinsku kiselinu, karotenoide, organske kiseline, aminokiseline, proteine i α-tokoferol i više od 30 mineralnih elemenata (kalcij, natrij, magnezij, kalij, bakar, mangan, klor itd.).

 Saznajte više o matičnoj mliječi i drugim supstancama iz košnice.

sastojaka

Voda – koncentrirani sok ploda jabuke (lat. Malus domestica Borkh)* – med* – matična mliječ* – šećer – prirodna aroma jagode.


Informacije o prosječnim hranjivim svojstvima

Za 1 pojedinačnu dozu
Matična mliječ* 500 mg
Med* 1300 mg

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn