Life Drink 227g, Terranova

SKU: 1101245

Mješavina pomno odabranih biljaka, sjemenki, probiotika, probavnih enzima, ljekoviti gljiva i biljnih proteina za svakodnevnu energiju i maksimalnu dobrobit za vaše tijelo – ultimativni superfood mix

50,63 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

Životni napitak pomaže neuravnoteženoj prehrani. Moderan život ne ostavlja dovoljno vremena za zdrave obroke, jedemo monotono ili unaprijed pripremljenu i brzu hranu, nemamo apetita, probava je poremećena i izmijenjena. Nedostatak raznolike i hranjivim tvarima bogate svježe hrane, slabi naše tijelo i utječe na ukupnu tjelesnu i mentalnu dobrobit. Životni napitak možete pripremiti bilo gdje – na putovanju, na poslu, kod kuće, u staračkom domu ili u bolničkoj sobi.

Life drink sadrži:

  • Proteine iz graška i riže koji u kombinaciji nude sve potrebne esencijalne aminokiseline, pa ne treba brinuti zbog nižih prinosa zbog biljnog podrijetla.
  • Stabilizirane rižine mekinje, jedna su od najhranjivijih namirnica na planeti, jer su izvor više od 100 antioksidansa, vitamina B, vitamina E, karotenoida, proteina, složenih ugljikohidrata i magnezija, koenzima Q10, alfa-lipoične kiseline i mnogih drugih važnih hranjivih tvari. Posebnim postupkom stabilizacije očuvajna su sva hranjiva svojstva rižinih mekinja.
  • 10 liofiliziranih zelenih biljaka i spirulina i klorela. Izvrstan izvor biljnih pigmenata, uključujući karotenoide i klorofil, enzime, vitamine i minerale. Njihovi sastojci pomažu u detoksikaciji tijela i izvrsna su sredstva za uklanjanje slobodnih radikala.
  • 10 vrsta liofiliziranih bobica. Sadržavaju antocijanidine, proantocijanidine, katehine, kvercetin, lutein, kamferol, likopen, zeaksantin i beta-karoten, u nijansama od žute do ljubičaste, pa stoga imaju izvrstan antioksidativni potencijal.
  • Mješavina ulja omega 3 – 6 – 9, lanenog ulja, maslinovog ulja i ulja boražine, a omjer masnih kiselina 3, 6 i 9 je 2: 1: 1.
  • Shiitake i micelij gljive reishi. Brojna istraživanja potvrđuju njihov ljekoviti učinak prvenstveno na imunološki sustav, jer polisaharidi koje sadrže imaju imunomodulatorni učinak.
  • 5 probiotičkih sojeva. Otporni na želučanu kiselinu, viabilni i dokazani u studijama, djeluje na mikrofloru duž cijelog crijeva.
  • 7 probavnih enzima. Stabilani u okruženju pH između 2 i 8, što im omogućuje funkcioniranje u probavnom traktu. Pomažu u metabolizmu bjelančevina, škroba, masti, laktoze, saharoze ili šećera i drugih oblika polisaharida, npr. rafinoza.

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn