Kategorija:

Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Vitamin D3 1000IU 200 tableta, Kal

SKU: 0001061

20,76 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

D-3 1000 IU Dry Form preporučenom dnevnom dozom od jedne VEG-kapsule osigurava 25 µg vitamina D u obliku ergokalciferola (D2) – suhog, mikrokapsuliranog praha dobivenog iz kvasca koji se raspršuje u vodi.

Ovaj oblik vitamina D je kao takav koristan osobama koje imaju poteškoća s probavljanjem masnoća ili onima koji su na dijeti s ograničenim udjelom masnoća.

  • 200 perli
  • Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob
  • True Blue™, Clear Quality™
  • ActivGels™

Vitamin D ima ulogu u normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi, normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalne funkcije mišića, normalnih kostiju i zubi te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica.

Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi, normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalne funkcije mišića, normalnih kostiju i zubi te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica.

Ako primjetite da Vam je koža blijeda i bez sjaja, moguće je da imate nisku razinu vitamina D. Uzmanjem vitamina D uspješno se mogu smanjiti akne, povećaati elastičnost kože, potaknuti proizvodnja kolegane i ublažiti tamne mrlje na koži.

Slabost mišića obično je posljedica manjka ovog vitamina, jer bez njega mišići ne funkcioniraju ispravno. Vitamin D odgovoran je za apsorpciju kalcija i forfora u mišiće, čime se poboljšava mišićna kontakcija.

Upute za upotrebu: Uzimati 1 perlu dnevno uz obork ili čašu vode

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn