Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Fitonasal sprej za nos 30ml, Aboca

SKU: 0000001

Fitonasal sprej za nos kod začepljenosti, alergija i iritacija, pogodan za korištenje kroz dulji period – za djecu iznad 6 godina i odrasle

Original price was: 11,22 €.Current price is: 6,73 €.

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

Fitonasal koncentrirani sprej zaštitni je dekongestiv koji se koristi kod prehlade, alergija te opće kongestije i iritacije nosne šupljine uzrokovane akutnim ili kroničnim problemima. Učinak koji proizvodi Fitonasal koncentrirani sprej rezultat je zajedničkog djelovanja svih komponenti sadržanih u formulaciji. Posebno važna komponenta je TANNISAL-FL, molekularni kompleks sastavljen od tanina, flavonoida i salgeme, koji su zajedno s biljnim glicerinom odgovorni za sljedeća djelovanja:

1. nefarmakološki dekongestivni učinak, zbog uravnotežene i standardizirane osmolalnosti (750 mOsm/Kg), koji odvlači tekućinu od zagušene sluznice, fluidificirajući sluz i olakšavajući njeno uklanjanje, uključujući fizičku radnju ispiranja nosa karijesa, bez izazivanja suhoće ili iritacije.

2. zaštitni učinak, zahvaljujući mukoadhezivnom i antioksidativnom djelovanju, koji pomaže u očuvanju cjelovitosti epitelne barijere i potiče regeneraciju sluznice.

Prirodne arome eukaliptusa i metvice stvaraju ugodan osjećaj hladnoće. Fitonasal koncentrirani sprej ne sadrži vazokonstrikcijske dekongestive, a zahvaljujući nefarmakološkom mehanizmu djelovanja ne stvara naviku, ne isušuje i ne iritira sluznicu te se može koristiti često, čak i dulje vrijeme. Sustav sterilizirajuće filtracije koji se koristi za proizvodnju i mikrobiološki kontrolirana okolina koja se koristi za pakiranje pomaže u očuvanju proizvoda bez potrebe za dodatnim konzervansima.

AMBALAŽA
Fitonasal koncentrirani sprej pakiran je u staklenu bočicu s mlaznicom s APF (Advanced Preservative Free) tehnologijom, višedoznim sustavom s membranom za filtriranje koja omogućuje:

prethodno dozirani sprej za raspršivanje – pumpa za raspršivanje ispušta određeni volumen otopine sa svakim raspršivanjem, što omogućuje ravnomjerno doziranje
izvrsna kvaliteta bez konzervansa – filtarska membrana čuva mikrobiološku kvalitetu proizvoda filtrirajući zrak koji ulazi pri svakom prskanju. Zahvaljujući ovoj značajci, proizvod se može koristiti do isteka roka trajanja, bez potrebe za sintetičkim konzervansima
ekološki prihvatljiv – proizvod neće štetiti okolišu jer ne sadrži pogonske plinove
Pažljivo pročitajte upozorenja i upute za uporabu.

Fitonasal

Doziranje za odrasle i djecu stariju od 12 godina: primijenite 2 inhalacije u svaku nosnicu, ispuhnite nos i ponovno primijenite.

Doziranje za djecu od 6 do 12 godina: primijenite 1 raspršivač u svaku nosnicu, ispuhnite nos i ponovno primijenite. Isperite mlaznicu pod mlazom vruće vode nakon svake uporabe. Nanesite Fitonasal koncentrirani sprej više puta tijekom dana, čak i u kratkim sekvencama, i ponovno nanesite prije spavanja.

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn