Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Brand

Čaj Tri sladića organski 20 filter vrećica, Pukka

SKU: 0058020

5,86 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Dobre vijesti za prirodnu slatkoću.

Napravljen od sladića iz organskog tla Kazahstana, Gruzije i Egipta.

Dopustite da se dobrota ulije, a zatim se smiri dok slatko, hranjivo bogatstvo plete čudo i toplinu duboko u vašoj duši.

Prirodno bez kofeina i etičkih izvora, organski uzgojeni sastojci.

Slatko blago čeka. Upečatljiv spoj najslađeg biljnog blaga prirode iskopanog u divljini Kazahstana, Gruzije i organskog tla Egipta. Neka se njihova dobrota ulije, a zatim se smiri dok slatko, hranjivo bogatstvo plete čudo i toplinu duboko u vašoj duši. Ukusno. Vaše bogatstvo je unutra.

Svaka Pukka vrećica čaja bez plastike dolazi u vlastitoj omotnici koja se može reciklirati kako bi se zadržala eterična ulja u našem organskom bilju. Svaka vrećica ima dvije komore, omogućujući ovim nevjerojatnim biljkama da teku i oslobode punu moć u vašoj šalici. Kako bi se okusi potpuno raspršili, ulijte kipuću vodu izravno na vrećicu. Svaka biljka voli vodu, pa ih ostavite da se strme za savršen napitak. I ne zaboravite prokuhati samo onu količinu vode koja vam je potrebna kako bi vaša šalica bila što ekološki prihvatljivija.

Sastojci

Kazahstanski korijen sladića (45%), gruzijski korijen sladića (45%), egipatski korijen sladića (10%).

Sadrži sladić – osobe koje pate od hipertenzije trebaju izbjegavati pretjeranu konzumaciju. Potražite stručni savjet tijekom trudnoće.

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn