Kategorija:

Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Beta 1,3/1,6 D-Glukan 440mg 60 kapsula, Jadrankina formula

SKU: 1001816

43,53 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

Beta glukan je među najprodavanijim proizvodima za imunitet jer je poznat kao vrlo kvalitetan imunomodulator.

(1,3)(1,4)- β glukani nalaze se u staničnoj stijenci zobi i ječma te imaju dokazano djelovanje u održavanju normalne razine kolesterola u krvi. (1,3)(1,4)- β glukani se u prirodi nalaze u ječmu, zobi i mekinjama.

(1,3)(1,6)- β glukani iz stijenke kvasca i određenih gljiva imaju dokazano imunomodulatorno djelovanje. Oblici koji pokazuju imunomodulatorno djelovanje izolirani su iz gljiva, odnosno iz kvasca Saccharomyces cerevisiae, koji su pročišćeni i ekstrahirani. Djeluju imunomodulatorno na nespecifični imunitet. Oni se nalaze u stijenci kvasca te posjeduju antibakterijska i antitumorska svojstva.

Područje primjene

Beta glukani jačaju imunosni sustav našeg organizma. Dodatak prehrani koji sadrži beta glukan (betaglukan, beta glucan) mogu koristiti osobe sa slabim imunitetom za prevenciju respiratornih, bakterijskih, virusnih ili gljivičnih infekcija kod djece i odraslih.

Ako je osoba sklona čestim infekcijama i prehladama, može uzimati beta glukan tijekom nekoliko mjeseci kako bi se osnažio organizam.

Koristi se i kao dodatna terapija kod onkoloških bolesnika uz napomenu da se treba konzultirati s liječnikom prije početka upotrebe. Beta glukan pomaže kod alergija i atopijskih stanja kože te u procesu bržeg oporavka.

Kapsule sadrže Beta D-Glukan 440mg po kapsuli, 60 komada u pakiranju što je dovoljno za 2 mjeseca.

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn