Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Astaksantin 4 mg kompleks 50 kapsula, Terranova

SKU: 1101270

Snažan antioksidans za cijeli organizam, pomaže kod kožnih alergijskih reakcija kao što je i preosjetljivost na sunce

28,48 

U cijenu je uključen PDV (25%)
KOM

Web shop je još u izradi. Kupovina će biti moguća uskoro!

Astaksantin je pigment iz skupine karotenoida, koji je prirodno prisutan u rakovima, lososu i rijetkim algama. Njihovom konzumacijom ulazi u ljudski organizam te zajedno s drugim karotenoidima štiti stanice od štetnih reaktivnih kisikovih spojeva, tj. slobodnih radikala. Smatra se da je nekoliko tisuća puta jači antioksidans od vitamina C i resveratrola, nekoliko stotina puta jači od koenzima Q10, vitamina E ili alfa lipoične kiseline. U Terranovi astaksantin dobivaju iz alge Haematococcus pluvialis. Obožavaju ga kozmetička i anti-aging industrija, koje ga preporučuju kod održavanja elastičnosti kože, ujednačavanje tena, problema sa suhom kožom te u borbi protiv svih okolišnih toksina i štetnih poroka (pušenje, alkohol, nezdrava prehrana). Formulacija u kombinaciji s cjelovitim namirnicama – raštika (zeaksantin), spirulina (klorofil i fikocijanin), plodovi pasjeg trna (betakaroten i alfakaroten) – nudi cijeli spektar karotenoida, za čovjeka važnih antioksidativnih spojeva.

Biološke funkcije astaksantina:

– Snažan antioksidans

– Djeluje protuupalno

– Pospješuje imunološki odgovor

– Štiti kožu od oštećenja UV zrakama

– Pomaže u popravku DNA

– Anti-aging efekt (pospješuje elastičnost kože)

– Pomaže kod kožnih i respiratornih alergija

– Protektivna uloga kod neurodegenerativnih bolesti i karcinoma

U Terranovi astaksantin dobivamo iz prirodnog izvora, mikroalge Haematococcus pluvialis. Poznato nam je da svaka biljna hrana sadrži više od jednog fitospoja, među kojima postoji određena komplementarnost i sinergija, a da se svakom Terranova proizvodu dodaje upravo jedna takva kombinacija u obliku Magnifood kompleksa. U formulaciju su ubacili biljke koje također osiguravaju prirodne karotenoide, betakaroten i alfakaroten, zeaksantin, fikocijanine i klorofil, koji će sinergijskim djelovanjem osigurati maksimalnu antioksidativnu učinkovitost astaksantina.

Raštika – sadrži vitamine A, B, C i E, kalcij, cink, mangan, folnu kiselinu, antioksidanse lutein i zeaksantin

Spirulina –odlikuje se visokim sadržajem probavljivih proteina, vitamina, minerala, enzima, različitih pigmenata, klorofila, fikocijanina i superoksid dismutaze, koji doprinose ukupnom unosu antioksidansa

Pasji trn – sadrži mnogo vitamina C i drugih važnih antioksidansa (polifenola, betakaroten i alfakaroten), koji omogućavaju bolju zaštitu od slobodnih radikala, koji lako mogu oštetiti DNA

Sastav jedna biljna kapsula %PDU/RDA*

Magnifood kompleks, koji sadrži: 300 mg —-

– Stabilizirane rižine mekinje 100 mg

– List Raštike 100 mg

– Plod i list pasjeg trna 50 mg

– Alga Spirulina 50 mg

Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza)95 mg

Arabinogalaktan ariša 5,5 mg

Astaksantin (alga Haematococcus pluvialis)  4 mg —

Alfa lipoična kiselina 3 mg

* PDU/RDA – u EU preporučeni dnevni unos.

Uporaba: 1 kapsulu dnevno uz obrok

Napomena: Ne prekoračujte dnevnu dozu osim ako vam to nije naložio zdravstveni radnik. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Ne preporučujemo ga tijekom trudnoće ili dojenja, osim ako vaš zdravstveni radnik ne savjetuje drugačije. Ako uzimate lijekove na recept, razgovarajte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda. Čuvati od dohvata male djece. Čuvati na sobnoj temparaturi i suhom mjestu.

Vrste plaćanja:
- uplata na račun
- kartično plaćanje
- plaćanje pouzećem (dodatna naplata 0,99€)

Načini dostave:
- za narudžbe u RH - 4€
- besplatna za narudžbe iznad 40 €
- osobno preuzimanje u poslovnici: V. Nazora 4, Karlovac

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn