Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
ALGA WAKAME 50 G OKINAWA 1924
SKU:
0025192
6,28 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
1 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Alga Wakame je jestiva morska alga koja se često koristi u japanskoj kuhinji, osobito u juhama i salatama. Poznata je po svom bogatom nutritivnom sastavu, uključujući vitamine, minerale i vlakna. Alga Wakame iz brenda Okinawa 1924 dolazi u pakiranju od 50 grama, što je čini praktičnom za kućnu upotrebu. Ova alga je poznata po svojim zdravstvenim prednostima, uključujući podršku zdravlju srca, regulaciju krvnog tlaka i poticanje probave.
Priprema:
Prije upotrebe, alge treba namočiti u hladnoj vodi oko 5-10 minuta dok ne omekšaju. Nakon toga, mogu se dodati u razne jela poput juha, salata ili sushi. Također se mogu koristiti kao dodatak jelima za poboljšanje okusa i nutritivne vrijednosti. Preporučuje se konzumirati 1-2 puta tjedno, ovisno o prehrambenim navikama.
Prije upotrebe, alge treba namočiti u hladnoj vodi oko 5-10 minuta dok ne omekšaju. Nakon toga, mogu se dodati u razne jela poput juha, salata ili sushi. Također se mogu koristiti kao dodatak jelima za poboljšanje okusa i nutritivne vrijednosti. Preporučuje se konzumirati 1-2 puta tjedno, ovisno o prehrambenim navikama.
nedostatak joda, problemi sa štitnjačom, visok krvni tlak, probavne smetnje
100% Wakame alga (Undaria pinnatifida)
Upozorenja:
Nije preporučljivo konzumirati prekomjerne količine algi zbog mogućeg visokog sadržaja joda. Osobe s problemima štitnjače ili alergijama na morske plodove trebaju se posavjetovati s liječnikom prije konzumacije. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dosega djece.
Nije preporučljivo konzumirati prekomjerne količine algi zbog mogućeg visokog sadržaja joda. Osobe s problemima štitnjače ili alergijama na morske plodove trebaju se posavjetovati s liječnikom prije konzumacije. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dosega djece.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn