ALGA KOMBU (KELP) 50 G OKINAWA 1925
SKU:
0025105
5,07 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
3 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Kombu alge (Laminaria japonica) su tamne alge koje rastu u oceanskim dubinama. Narezane su na trake i odličan su dodatak kuhanom ili pirjanom povrću, a mogu se pržiti i u dubokom ulju. Dodaju se u kuhanje mahunarki kako bi postale lakše za probavu. Okinawa je poznata po svojoj dugovječnosti, a konzumacija kombu algi smatra se jednim od faktora koji doprinose zdravlju i dugovječnosti njenih stanovnika. Reference 1925 je naziv brenda koji nudi ovaj proizvod. 50 g pakiranje omogućuje jednostavno doziranje i upotrebu u pripremi raznih jela. Organski proizvod osigurava da su alge uzgojene bez upotrebe kemijskih pesticida i gnojiva, što doprinosi njihovoj kvaliteti i sigurnosti za konzumaciju.
Sirove alge dobro operite tekućom vodom i namočite 15 minuta u vruću vodu. Nakon toga ocijedite i dobro isperite, a preostalu vodu od namakanja bacite. Komadić kombu alge dužine 5-6 cm dodajte mahunarkama prilikom kuhanja kako bi postale lakše za probavu. Za jela s povrćem, algu nakon namakanja narežite i kuhajte s povrćem 40 minuta.
suha koža, suha kosa, nedostatak sjaja, oštećena koža, nedostatak hidratacije, mat kosa, oštećeni vrhovi kose
Kombu alga (Laminaria japonica) iz ekološkog uzgoja. Alge su proizvod iz mora, stoga mogu sadržavati tragove namirnica iz mora.
Važno upozorenje: Morske alge sadrže visoku količinu arsena koja može biti opasna za zdravlje, pa je od velike važnosti slijediti navedeni način pripreme algi za direktno konzumiranje ili daljnju pripremu obroka. Kombu alga sadrži visoke količine joda, stoga treba izbjegavati svakodnevnu upotrebu.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn