TAMARI 500 ML OKINAWA 1917

SKU: 0025167

12,00 

U cijenu je uključen PDV (25%)

1 na zalihi

TAMARI je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od čiste soje, vode i morske soli. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. TAMARI 500 ML OKINAWA 1917 je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka, procesom višemjesečne fermentacije u drvenim bačvama. Nastaje kao “nus-proizvod” pri proizvodnji sojinog misa. Slanog je okusa i stoga se može upotrijebiti kao zamjena za sol u pripremanju raznih jela od žitarica i povrća. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.  

Imaš dodatna pitanja?

Nazovite nas na 047 649 921 ili nam pišite na info@pharma-bio.hr

Podijeli s prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn