Kategorije: Azijska kuhinja, Hrana i pića, Kuhanje i pečenje
RIŽIN ZAČIN(OCAT) 500ML OKINAWA 1922
SKU:
0025150
8,33 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
4 na zalihi
Opis proizvoda
Upotreba
Simptomi
Sastojci
Napomena
Rižin ocat Okinawa je tradicionalni japanski proizvod napravljen od smeđe riže putem višemjesečnog procesa fermentacije. Ovaj pažljivo pripremljeni ocat ima blago kiseli okus i bogat je organskim i aminokiselinama, što ga čini nezamjenjivim u japanskoj kuhinji. Idealno je za pripremu sushija, salata, preljeva i kiseljenje povrća. Također se može dodati u juhe i koristiti pri kuhanju morskih algi.
Koristiti za začinjavanje salata i drugih jela. Blago kiselog je okusa.
Izvorska voda, smeđa riža 15%, morska sol, ocat, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae. *Ekološki uzgoj. Može sadržavati soju u tragovima.
Čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Twitter
LinkedIn